Het is tijd voor asperges!

Proef zelf het witte goud, geteeld in het Veluwse Otterlo.

 

Positieve recensie chefkok Oudshoorn

De bekende chefkok schreef over de culinaire hoogstandjes van Restaurant De Bonte Koe

 

Streekgebonden lunchgerechten

Geniet tussen 12.00 en 17.00 uur van heerlijke streekgebonden lekkernijen op onze lunchkaart.

 

Pannenkoeken uit Garderen

Onze pannenkoeken worden bereid met meel uit de molen van Garderen.

 

Vier Pasen met asperges en high-specials

High tea De Bonte Koe

Wij hebben de lente in onze bol! De reden? Het heerlijke weer én de asperges die terug zijn van weggeweest. Dit witte goud is een genot om naar te kijken, te ruiken en – uiteraard – te proeven. We hebben heerlijke aspergegerechten aan onze menukaart toegevoegd, van soep tot wraps en van salade tot traditionele,…

Tagged with:

Dat wordt smullen: Nationale Pannenkoekendag bij De Bonte Koe!

Pannenkoeken, gezellige tafel

Pannenkoeken zijn geliefd bij jong en oud. Ze zijn verkrijgbaar in uiteenlopende smaken. Geniet er extra van tijdens Nationale Pannenkoekendag!

Vacature zelfstandig werkende kok

De Bonte Koe vooraanzicht terras

Ons restaurant is op korte termijn op zoek naar een enthousiaste zelfstandig werkende kok   Je komt te werken in een jong team met ambities. De werkzaamheden bestaan uit het bereiden van gerechten (diners, lunches, high tea e.d.) en allerhande schoonmaakwerkzaamheden van jouw materialen en de keuken. Wat we je bieden, is een vierdaagse werkweek…

Tagged with:

Valentijn volgens De Bonte Koe

Toetje ijs aardbei

Een knusse sfeer, kwalitatieve gerechten en goed gezelschap zijn de beste ingrediënten voor Valentijnsdag. Alle drie komen samen in ons Valentijnsmenu!

Tweede hoofdgerecht gratis bij Restaurant De Bonte Koe

Geniet vanaf dinsdag 15 januari 2019 van al het lekkers van Restaurant De Bonte Koe… met een bijzondere actie in januari en februari 2019!

Een smaakvolle december!

Met de komst van de decembermaand voeren lichtjes en gezelligheid de boventoon in ons restaurant. Kom gezellig langs voor koffie, lunch of diner!

Tagged with:

Proostend het jaar uit!

Een goede fles wijn is het perfecte ingrediënt voor de aanstaande feestdagen! Ontdek hier of u één van onze flessen wijn gewonnen heeft.

Tagged with:

Herfst: wildseizoen bij uitstek

Elk jaargetijde wordt gekenmerkt door typerende smaken, geuren en kleuren. De herfst is dé tijd van het jaar om te genieten van overheerlijk wild.

Tagged with:

Ons wild in beeld

Tijdens de Wildavond op 12 oktober 2018 was het team van Online Barneveld aanwezig. Zij legden het evenement vast op camera en hielden interviews. Het resultaat ziet u hieronder!

Tagged with:

Terugblik Waanzinnige Wildavond 2018

We kijken terug op een succesvolle Wildavond die vrijdag 12 oktober 2018 werd georganiseerd. Bekijk hier alle foto’s van de avond.

Tagged with:

Lees meer

19 oktober 2018