Boswachter Arjan Postma special guest tijdens Wildavond

Tijdens de Wildavond op vrijdag 13 oktober 2017 heeft het team van Restaurant De Bonte Koe een verrassing voor alle aanwezigen. ‘TV-boswachter’ Arjan Postma werkt mee aan de avond en vertelt onder andere over Veluwse anekdotes, interessante verhalen uit de natuur én hij houdt een quiz onder de aanwezigen. Nog een goede reden om aanwezig te zijn bij onze Wildavond!

Arjan Postma: de ‘boswachter van tv’

Het leven van een boswachter is afwisselend, met elke dag nieuwe ontwikkeling in de natuur. Vol passie vertelt boswachter Arjan Postma over zijn vak en alles wat hij daarin meemaakt. U kunt Postma onder andere kennen van zijn deelname aan tv-programma’s zoals ‘RTL Late Night’ en ‘Het zijn net mensen’. Al van kleins af aan komt Arjan Postma regelmatig met zijn familie in Garderen. Hier leerde hij veel over de natuur van de Veluwe. Met boeiende verhalen en prachtige anekdotes neemt hij u mee naar al het moois wat de streek te bieden heeft.

Schuif aan bij onze Wildavond

De belevenissen van Arjan Postma worden afgewisseld met heerlijke wildgerechten. Schuift u ook aan bij deze smakelijke én gezellige avond? Een plaats reserveren voor de Wildavond kan door een mail te sturen naar info@restaurantdebontekoe.nl.