Groeten uit Garderen!

Gaat u dit jaar op vakantie in eigen land? Een echte aanrader, want heeft u weleens wild gespot in de schemering? Of over de hei gestruind als deze in bloei staat? Geniet deze zomer van de Veluwe op zijn mooist! Ons restaurant bevindt zich in het toeristische hart van Garderen, omringd door bossen, heide en weilanden. Volop mogelijkheden om de natuur in te trekken en naderhand op ons terras te proosten op een mooie zomerdag!

Verruimde openingstijden bij De Bonte Koe

In de zomermaanden juli en augustus zijn we ook op maandag voor u geopend. Zomers genieten kan bij De Bonte Koe dus elke dag van de week! Vanaf heden hoeft u bovendien geen rekening meer te houden met specifieke tijdsblokken waarin u bij ons kunt lunchen of dineren. U bent de gehele dag welkom, uiteraard na het reserveren via onze website of de telefoon. We zien toe op de anderhalvemeterregel en goede hygiëne. Het maximumaantal van vier personen per tafel blijft gehandhaafd.

Mosselen klaar? Genieten maar!

Denkt u aan mosselen, dan denkt u ongetwijfeld aan de zomer. Hét seizoen bij uitstek om samen of alleen te genieten van een heerlijke pan zeevruchten. Nog eventjes geduld, maar binnenkort zijn er opnieuw volop mosselen bij ons te verkrijgen. Ondertussen bevat onze menukaart weer alle gerechten die u van ons gewend bent. Prikt u ook een vorkje mee?