Het voorjaar smaakt naar meer!

Narcissen schieten uit de grond en we zien de zon steeds vaker: het is lente. We hebben onze stoelen en tafels daarom buiten gezet en het terras van Restaurant De Bonte Koe voor u geopend. De ideale plek om te genieten van een hapje en een drankje… of een goed glas wijn uit ons nieuwe wijnhuis! Lees in onze nieuwsbrief verder over onze openingstijden en aangepaste (Paas)menu’s.

Lentelekkers op onze menukaart

Vanaf heden voeren we een nieuwe menukaart in ons restaurant. U vindt hierop onder andere sliptong, nieuwe vegetarische gerechten en salades. Komt dat proeven! Om uw smaakbeleving compleet te maken, serveren we graag een passend glas wijn bij uw gerecht. Onze overstap naar een ander wijnhuis biedt een ruime keus aan smaken, met wijnen voor elke situatie en elk seizoen. We proosten samen met u op de lente!

Proef Pasen!

Genieten van Pasen kan bij Restaurant De Bonte Koe zowel op 1e als 2e Paasdag. Ook voor Pinksteren geldt dat we beide feestdagen geopend zijn. Het water loopt ons al in de mond bij het zien van het verrukkelijke Paasmenu dat samengesteld is. Wie neemt u mee naar dit 4-gangendiner?