Juliana Toren in Apeldoorn

De Julianatoren in Apeldoorn is het leukste familiepretpark van Nederland.Het pretpark, met méér dan 60 te gekke attracties, spectaculaire shows en grote evenementen biedt een onvergetelijke dag uit aan gezinnen met kinderen van 2 tot circa 12 jaar.

Attracties

De echte stoere jongens en meiden maken een duizelingwekkende rit in Jul’s Rollerskates! Ben je meer van het avontuur? Maak dan een tocht in Dino Tour waar je oog in oog komt te staan met echte dinosaurussen! Of ga je liever de hoogte in en stap je in het Reuzenrad? En de echte piraten onder ons varen over de woeste golven in de Zwevende Piraat!

Voor de kleintjes…

Aan de allerkleinsten heeft de Julianatoren natuurlijk ook gedacht! Rij mee in de Jul’s Stones Baan of stap als een echte cowboy op je eigen paard in de Paardenbaan! Nog nooit een kabouter in het echt gezien? Rij dan mee op de rug van een egel door Kabouterwonderland. Of stap als een piloot in je eigen helikopter en vlieg door het hele park!

Nieuw in 2015: Jul en Julia’s Piratenshow!

Een compleet nieuwe parkshow waarin Jul de Muis, Julia de Muis en natuurlijk Meneer Kaasgaaf en Mevrouw Suikerspin volop schitteren. Zing en dans mee met alle liedjes. Het belooft een spetterende en spannende show te worden! Hijs de zeilen want we gaan op avontuur!

Elke dag show-time!

Jul en Julia de Muis heten je elke ochtend van harte welkom op het plein voor de Julianatoren. Ook kun je dansles volgen bij Julia en ga je naar de cowboyshow van Jul. Tijdens de weekenden en schoolvakanties zijn je muizenvriendjes te zien in de nieuwe spectaculaire grote parkshow,”Jul en Julia’s Piratenshow ”. En aan het einde van de dag bouwen Jul en Julia nog één groot, swingend feest en sluiten ze een dag vol speelplezier af met een vrolijke show.

Evenementen

-Fien & Teun (18 mei t/m 30 juni)

De Lief! Vriendjes Fien & Teun komen deze zomer tot leven in hun eigen mini-show. Kinderen kunnen hun televisievriendjes ontmoeten en genieten van een heerlijke voorstelling met vrolijke liedjes over het leven op de boerderij. Na de voorstelling willen Fien & Teun graag met je op de foto!

-Verjaardagen (Julia 13 & 14 juni – Jul 11 & 12 Juli)

Jul en Julia pakken dit jaar met hun vriendjes weer flink uit: ze vieren ieder maar liefst een heel weekend lang hun verjaardag! Tijdens deze weekenden zijn er speciale verjaardagshows en Meet & Greets met Jul en Julia. Kortom, één groot feest!

-Woezel en Pip (elke dag in juli)

Woezel & Pip, de liefste hondjes van de wereld zijn te zien met een vrolijke show voor al hun vriendjes en vriendinnetjes. In de voorstelling zingen Woezel & Pip liedjes over bekende thema’s als vriendschap en samen spelen. Na afloop is er een uitgebreide Meet & Greet van Woezel & Pip met de kinderen.

-De AFAS Sprookjesweken (hele maand augustus)

Tijdens de AFAS Sprookjesweken ontmoet je al jouw favoriete sprookjesfiguren! Assepoester, Doornroosje, Sneeuwwitje en vele andere bekende sprookjes geven een spetterende show vol muziek.

-Zomeravonden (alle zaterdagen in augustus)

Op alle zaterdagen tijdens de sprookjesweken zijn de zomeravonden! Op deze avonden is de Julianatoren extra lang geopend: wel tot 20:00 uur! Met elke zaterdagavond een andere mini-musical. Kom naar Sneeuwwitje, Assepoester, Doornroosje, Rapunzel of Roodkapje!

-Thomas de Stoomlocomotief (elke vrijdag, zaterdag en zondag in september)

Het populaire blauwe treintje Thomas de Stoomlocomotief maakt in september een tussenstop in de Julianatoren! Thomas en zijn vrienden geven een stomend optreden. Zing en dans mee met de vrolijke liedjes, bekend van TV. Na de show mag je uiteraard met Thomas op de foto. Iedereen instappen! Op volle kracht, vooruit!

-Halloween (2-4, 9-11, 16-18 & 19-31 oktober)

Het is deze herfst een heel klein beetje griezelig in de Julianatoren!

-De Gouden Kaasgaaf (7 & 8 november)

Aan het einde van het seizoen reikt Meneer Kaasgaaf de Gouden Kaasgaaf uit aan de beste act van het seizoen. Maar Meneer Kaasgaaf bepaald niet in zijn eentje wie de winnaar is. Jij hebt ook een stem! Hou de website (www.julianatoren.nl) goed in de gaten om te zien hoe jij mee kan stemmen voor deze belangrijke prijs!

Nieuw: Jul & Julia de TV-serie!

Het is eindelijk zover! Jul & Julia, de meest favoriete muizen van Nederland, hebben op televisie hun eigen TV-serie. Samen met de onhandige pretparkdirecteur Meneer Kaasgaaf en de lieve mevrouw Suikerspin beleven zij dagelijks spannende avonturen. Geen avontuur is ze te gek! De serie is te zien van maandag t/m vrijdag om 6.30 en 8.10 uur op RTL Telekids.

Entreeprijzen

De entreeprijs bedraagt € 21,95p.p. en online via www.julianatoren.nl geniet je van maar liefst € 2,- korting! Deze prijs geldt voor alle bezoekers vanaf 2 jaar.

Openingstijden 2015

De Julianatoren is geopend van 28 maart tot en met 1 november en op 7 en 8 november 2015 van 10:30 uur tot 17:00 uur. Om 10:20 uur start de Swingende Openingsshow van Jul en Julia de Muis. De parkeerplaatsen, de kassa’s en Jul’s Zelfbedieningsrestaurant zijn vanaf 9:30 uur geopend.

Van 25 juli tot en met 16 augustus is de Julianatoren geopend van 09:30 uur tot 17:00 uur. De Swingende Openingsshow met Jul en Julia de Muis start dan om 09:20 uur. De parkeerplaatsen, de kassa’s en Jul’s Zelfbedieningsrestaurant zijn vanaf 9:00 uur geopend.

Contact en adres gegevens

Julianatoren
Amersfoortseweg 35
7313 AC Apeldoorn
Tel.: 055 – 3575 115

www.julianatoren.nl