Klimbos in Garderen

Openingstijden zie website klimbos. Centraal op de Veluwe, midden in de natuur vindt u Klimbos Garderen. Door een uniek zekersysteem waarbij u continu gezekerd bent, is dit het veiligste klimbos van Nederland.

In Klimbos Garderen vindt u diverse parcoursen, waaronder een parcours met uitsluitend tokkels en een parcours vol met fun onderdelen. Ook voor de ongeoefende en minder sportieve klimmers is dit klimbos dus zeer geschikt!

Klimbos Garderen is een complete belevenis! Centraal in Nederland, in de buurt van Apeldoorn en Amersfoort, een afslag aan de A1 en is gelegen in de directe omgeving van campings, hotels en restaurants van het pittoreske dorp Garderen. Met uw gezin, vrienden, familie uitje, schooluitje, kinderfeestje of met uw partner een uitdaging aangaan? Kom naar de Veluwe, naar Klimbos Garderen!

www.klimbosgarderen.nl

Reacties voor: “Klimbos in Garderen”

  • Patrick van Steen

    Een tijdje geleden met wat Kungfu leerlingen wezen klimmen. Het was geweldig en is iedereen aan te raden. Wij in de vechtsport zoeken ook geregeld nieuwe activiteiten dus we komen hier zeker terug.

    Groet Patrick
    Ng Ying Kungfu school Apeldoorn

Reacties zijn gesloten.