Positieve recensie chefkok Oudshoorn

De bekende chefkok schreef over de culinaire hoogstandjes van Restaurant De Bonte Koe

 

Streekgebonden lunchgerechten

Geniet tussen 12.00 en 17.00 uur van heerlijke streekgebonden lekkernijen op onze lunchkaart.

 

Pannenkoeken uit Garderen

Onze pannenkoeken worden bereid met meel uit de molen van Garderen.

 

Proef de liefde!

Valentijnsdag is dé dag van de liefde. Voor een écht geslaagde dag verrast u uw geliefde met een heerlijk avondje uit bij De Bonte Koe. Van harte welkom!

Lees meer

12-02-2020

Profiteer nu: vierde hoofdgerecht gratis!

Genieten voor vier, betalen voor drie

De Bonte Koe is weer geopend! Dat vieren we t/m 29 februari 2020 met een unieke actie. Geniet met z’n vieren, maar betaal slechts drie hoofdgerechten.

Tagged with:

Lees meer

17-01-2020

Smakelijke Kerstdagen en een bruisend 2020!

Kip Kerst

In december blikken we traditiegetrouw terug op het afgelopen jaar. We zijn dankbaar voor een geslaagd 2019 vol enthousiaste gasten. Bedankt voor de gezelligheid die u als gast bracht! Als dank geniet u tijdens het aankomende op=op weekend extra voordelig van al het lekkers van De Bonte Koe. Na onze kerstsluiting staan we voor u…

Tagged with:

Lees meer

18-12-2019

Geniet samen van de mooiste tijd van het jaar

Versierde tafel met wijnglazen kerst

De decembermaand heeft iets magisch. Volop lichtjes en versieringen, gezelligheid met vrienden of familie en natuurlijk lekker eten. In ons restaurant ziet én proeft u de sfeer van de mooiste tijd van het jaar.

Tagged with:

Lees meer

26-11-2019

Video-impressie van Wildavond 2019

AZ video maakte een mooie sfeerimpressie van onze Wildavond op vrijdag 18 oktober 2019.

Tagged with:

Lees meer

25-10-2019

Wildavond De Bonte Koe groot succes!

Sfeerimpressie Wildavond 18 oktober 2019

Ons restaurant stond op vrijdag 18 oktober volledig in het teken van wild tijdens onze jaarlijkse Wildavond. Gasten proefden tijdens een uitgebreid zesgangendiner het lekkerste dat het najaar te bieden heeft! De avond werd verder aangekleed met muziek van accordeonist/pianist Kok de Koning en boswachter Leo van der Graaf. Bekijk hier de video die AZ video maakte…

Tagged with:

Lees meer

25-10-2019

Komt u ook Wildproeven?

Oktober is de Wildmaand bij uitstek. Wanneer de herfst duidelijk zijn intrede doet, verschijnt het lekkerste dat de Veluwe te bieden heeft op de menukaart. Op vrijdag 18 oktober staan Johan, Lydia en Martine Veldt met hun team klaar om u van een overheerlijke Wildavond te laten genieten.

Tagged with:

Lees meer

10-10-2019

Voor in de agenda: de Wildavond op vrijdag 18 oktober 2019

Peter Bruins zorgt voor de muzikale invulling tijdens de Wildavond.

Het wildseizoen wordt traditiegetrouw afgetrapt met de Wildavond! Op vrijdag 18 oktober geniet u van de lekkerste wildgerechten in ons restaurant.

Tagged with:

Lees meer

19-09-2019

Mosselen: geniet van de smaak van de (na)zomer

Nog tot 16 september 2019 vindt u in ons restaurant mosselen op de menukaart. Met deze zeevrucht houdt u het zomergevoel vast! Kom er dus van genieten zolang het kan. Op onze Mosselkaart staan zowel traditionele als originele recepten.

Tagged with:

Lees meer

11-09-2019

Sfeervol nazomeren bij De Bonte Koe

Terras Restaurant De Bonte Koe

Het terras van Restaurant De Bonte Koe is een fijne plek om uitgebreid te lunchen of dineren. Na de heerlijke, zomerse temperaturen die we hebben gehad, hopen we ook de komende periode op fijn nazomerweer. U bent van harte welkom om te nazomeren in ons gezellige restaurant! Let op: vanaf 1 september 2019 gelden onze…

Tagged with:

Lees meer

28-08-2019