Positieve recensie chefkok Oudshoorn

De bekende chefkok schreef over de culinaire hoogstandjes van Restaurant De Bonte Koe

 

Streekgebonden lunchgerechten

Geniet tussen 12.00 en 17.00 uur van heerlijke streekgebonden lekkernijen op onze lunchkaart.

 

Pannenkoeken uit Garderen

Onze pannenkoeken worden bereid met meel uit de molen van Garderen.

 

Wildavond De Bonte Koe geannuleerd

Vanwege de aangescherpte coronamaatregelen zijn we helaas genoodzaakt om onze Wildavond te annuleren. Gelukkig komt onze Wildkaart wel terug.

Tagged with:

Lees meer

07-10-2020

Veluws nazomeren op ons terras

Wijnglazen

’t Is weer (bijna) voorbij, die mooie zomer… maar eerst hopen we nog enkele weken te genieten van een fijne nazomer.

Tagged with:

Lees meer

03-09-2020

Groeten uit Garderen!

Terras met fietsen

Ga op vakantie in eigen land en ontdek de schoonheid van de Veluwe. In het hart van Garderen komt u tot rust bij Restaurant De Bonte Koe!

Lees meer

02-07-2020

De Bonte Koe en coronamaatregelen

  We zijn blij dat ons restaurant weer geopend is, maar houden uiteraard strikte coronamaatregelen in acht. Eén ervan betreft de reserveringen. Wilt u lunchen of dineren in ons restaurant, dan zijn er enkele vaste tijden waarop u kunt reserveren. U vindt deze in het reserveringsformulier. Wilt u buiten op ons terras lunchen, dineren of…

Tagged with:

Lees meer

10-06-2020

Fietsen in Garderen

Terras met fietsen

De horeca is weer open en er wordt volop gefietst door mensen. Ga voor de ideale combinatie van lekker en gezond met een tussenstop bij restaurant De Bonte Koe! Ontdek de fietsroutes die Go Barneveld en Route.nl gedigitaliseerd hebben, zodat u op de fiets de mooie omgeving van Garderen kunt ontdekken. Bekijk via deze link…

Tagged with:

Lees meer

04-06-2020

We mogen weer open!

Terras De Bonte Koe

We kijken ernaar uit om vanaf 1 juni de deuren van ons restaurant weer te openen! U bent van harte welkom om te genieten op ons mooie plekje in het hartje van Garderen – uiteraard met inachtneming van de corona maatregelen.

Tagged with:

Lees meer

28-05-2020

Proef de liefde!

Valentijnsdag is dé dag van de liefde. Voor een écht geslaagde dag verrast u uw geliefde met een heerlijk avondje uit bij De Bonte Koe. Van harte welkom!

Lees meer

12-02-2020

Profiteer nu: vierde hoofdgerecht gratis!

Genieten voor vier, betalen voor drie

De Bonte Koe is weer geopend! Dat vieren we t/m 29 februari 2020 met een unieke actie. Geniet met z’n vieren, maar betaal slechts drie hoofdgerechten.

Tagged with:

Lees meer

17-01-2020

Smakelijke Kerstdagen en een bruisend 2020!

Kip Kerst

In december blikken we traditiegetrouw terug op het afgelopen jaar. We zijn dankbaar voor een geslaagd 2019 vol enthousiaste gasten. Bedankt voor de gezelligheid die u als gast bracht! Als dank geniet u tijdens het aankomende op=op weekend extra voordelig van al het lekkers van De Bonte Koe. Na onze kerstsluiting staan we voor u…

Tagged with:

Lees meer

18-12-2019

Geniet samen van de mooiste tijd van het jaar

Versierde tafel met wijnglazen kerst

De decembermaand heeft iets magisch. Volop lichtjes en versieringen, gezelligheid met vrienden of familie en natuurlijk lekker eten. In ons restaurant ziet én proeft u de sfeer van de mooiste tijd van het jaar.

Tagged with:

Lees meer

26-11-2019