Proef de liefde!

Proef de liefde!

Valentijnsdag is dé dag van de liefde. De uitgelezen kans om een bos bloemen, een doos chocolade of een lief kaartje te schenken. Voor een écht geslaagde dag verrast u uw geliefde met een heerlijk avondje uit bij De Bonte Koe. Ontdek samen onze verrassende smaken van het seizoen.

Liefde aan tafel

Waanzinnig Wild

Nu het alweer half februari is, zit het Wildseizoen er bijna op. We kijken terug op een mooie periode waarin we veel mensen voor het eerst of opnieuw hebben laten proeven van het beste dat wild te bieden heeft. Op veler verzoek laten we enkele wildgerechten nog even op de menukaart staan, zodat u er ook dit Valentijnsweekend van kunt genieten! Verzeker uzelf van een plek door online een tafel te reserveren.

Krokussen

Het voorjaar komt eraan!

Ondertussen kijken we vooruit naar de lente. Tijdens een zonnige dag kunnen we ‘m al bijna ruiken en de krokussen verraden dat het voorjaar steeds dichterbij komt. Wij kijken ernaar uit… geniet u samen met ons op het terras of achter het glas van de eerste stralen van de voorjaarszon? U bent van harte welkom!