Reserveren

Reserveer op deze pagina eenvoudig uw tafel bij Restaurant De Bonte Koe! Heeft u speciale wensen? Laat het ons weten in het opmerkingenvenster.

De Bonte Koe & coronamaatregelen

We zijn blij dat ons restaurant binnenkort weer open kan, maar houden uiteraard strikte coronamaatregelen in acht. Eén ervan betreft de reserveringen. Wilt u lunchen of dineren in ons restaurant, dan zijn er enkele vaste tijden waarop u kunt reserveren. U vindt deze in het reserveringsformulier hiernaast. Wilt u buiten op ons terras lunchen, dineren of iets drinken, dan hoeft u daarvoor niet te reserveren. U kunt dan komen wanneer u wilt en plaatsnemen als er nog een tafel vrij is.

Extra informatie bij het reserveren

Reservering voor vandaag of 10+ personen?
Reserveert u voor vandaag? Of wilt u een tafel boeken voor tien personen of meer? Neem dan telefonisch contact met ons op via 0577 – 46 17 59.

Ontvangstbevestiging per mail
U ontvangt automatisch een bevestiging van de reservering op het opgegeven e-mailadres. Heeft u de bevestigingsmail niet ontvangen? Dan vindt u de e-mail zeer waarschijnlijk in uw ‘Overige’ of spam-map. Staat de mail ook daar niet, dan kunt u contact met ons opnemen.

Cadeaubon Restaurant De Bonte Koe
Gunt u uw ouders, buurvrouw of vriend een gezellig avondje uit bij De Bonte Koe? Koop dan een cadeaukaart!

Reserveringen via Vakantie Veilingen
Heeft u een voucher van Vakantie Veilingen? Dan kunt u alleen een tafel reserveren via de website van Vakantie Veilingen. Het is dus niet mogelijk om dit type reserveringen via onze website of per telefoon te plaatsen.

  • Reserveer een tafel
    Contact Gegevens