Over Restaurant De Bonte Koe in Garderen

Restaurant Garderen

Restaurant De Bonte Koe is al meer dan vijftig jaar een begrip in Garderen en de wijde omgeving! Door Garderen rijdend ontdekt een ieder al snel dat ons restaurant het stralende middelpunt is. Het ligt midden in het prachtige dorp Garderen. Geniet op het grote, zonnige terras of stap binnen in het restaurant en neem plaats rond de open haard. U bent bij ons van harte welkom voor heerlijk eten in Garderen.

Borrelen, eten of iets te vieren?

Op vakantie of op doortocht via Garderen is Restaurant De Bonte Koe een ideale locatie voor een drankje, lunch of diner. Een heerlijke koffie met huisgemaakt gebak of één van onze lunchgerechten stilt de trek. Ook voor het diner werkt de keukenbrigade met verse, streekgebonden producten. Laat u verrassen door de menu’s. Ook voor feesten en partijen bent u bij ons aan het juiste adres.

De Bonte Koe vooraanzicht terras

Pannenkoeken eten in Garderen

Van het meel dat gemalen wordt in de molen van Garderen serveren wij pannenkoeken. Voor een aangename prijs en lekker voor volwassenen en kinderen.

Social media

Volg ons op Facebook, Instagram en Twitter. Blijf zo op de hoogte van onze nieuwste gerechten, ontwikkelingen en activiteiten.