Smakelijke Kerstdagen en een bruisend 2020!

In december blikken we traditiegetrouw terug op het afgelopen jaar. We zijn dankbaar voor een geslaagd 2019 vol enthousiaste gasten. Bedankt voor de gezelligheid die u als gast bracht! Als dank geniet u tijdens het aankomende op=op weekend extra voordelig van al het lekkers van De Bonte Koe. Na onze kerstsluiting staan we voor u klaar met een volgende, smakelijke actie.

Op=op weekend bij De Bonte Koe met 10% korting

De laatste maand van het jaar staat bekend als de gezelligste, maar ook de duurste van allemaal. In aanloop naar de feestdagen komt De Bonte Koe u daarom graag tegemoet met een leuke actie. Komt u tijdens ons op=op weekend (van 20 t/m 22 december 2019) bij ons dineren en noemt u de code ‘Fijne Kerstdagen’? Dan krijgt u 10% korting op uw rekening!

De actie geldt niet in combinatie met andere aanbiedingen. Tijdens het op=op weekend kan het gebeuren dat een gerecht niet voorradig is, omdat dit het laatste weekend is van ons seizoen.

De Bonte Koe in de sneeuw

Kerstsluiting en nieuwjaarsactie

Wij sluiten onze deuren van 23 december 2019 t/m 13 januari 2020. Maar… we komen in het nieuwe jaar terug met een knaller van een actie. Vier hoofdgerechten halen = drie betalen, geldig tot eind februari! Blokt u alvast een avondje De Bonte Koe in uw agenda? Online reserveren kan hier. Als team van De Bonte Koe wensen we u fijne feestdagen en zien we u graag terug in 2020!