Vier Pasen met asperges en high-specials

Wij hebben de lente in onze bol! De reden? Het heerlijke weer én de asperges die terug zijn van weggeweest. Dit witte goud is een genot om naar te kijken, te ruiken en – uiteraard – te proeven. We hebben heerlijke aspergegerechten aan onze menukaart toegevoegd, van soep tot wraps en van salade tot traditionele, warme gerechten. De paasdagen vormen de uitgelezen kans om lekker te komen genieten van asperges. Ons restaurant is zowel Eerste als Tweede Paasdag geopend!

Asperges van de Veluwe

Pure verwennerij: ‘high-specials’ bij De Bonte Koe

Een parade aan hapjes passeert de revue bij onze high-specials. Of u nu voor een high tea, high beer of high wine kiest: u geniet samen van allerlei lekkers in ons gezellige restaurant. Zo combineert onze high tea diverse heerlijke theesoorten met zoete en hartige hapjes, desgewenst uit te breiden met een kopje soep. De high tea’s worden geserveerd vanaf vier personen. Vooraf reserveren is noodzakelijk.

High tea De Bonte Koe

Leve de lente!

Kom tot rust op het terras en beleef het voorjaar op ontspannen wijze. In ons restaurant bent u van harte welkom voor een korte pitstop of uitgebreide maaltijd. Verzeker uzelf en uw gezelschap van een plaats door een tafel te reserveren via ons reserveringsformulier. We ontmoeten u graag!