Waanzinnig Wild: 12 oktober 2018

De Wildavond van Restaurant De Bonte Koe staat bekend om haar combinatie van gezelligheid, verrukkelijk eten en een interessante spreker. De culinaire avond uit vormt de start van het nieuwe seizoen met wildgerechten. Dit jaar zal het evenement plaatsvinden op vrijdag 12 oktober 2018. We zijn er trots op dat de Wildavond omlijst wordt door Luc Enting, maker van de film ‘Wild’.

Beleef de Veluwe van dichtbij met Luc Enting

De bioscoopfilm ‘Wild’ neemt kijkers mee in de wereld van wilde, Veluwse dieren. Zo volgen we vossen, wilde zwijnen en edelherten in hun natuurlijke habitat. Maker van ‘Wild’ is Luc Enting, een begenadigd filmer met een grote passie voor de natuur. Naast het filmen van deze passie vertelt Luc graag over de natuur en alles wat daarmee te maken heeft. We zijn blij dat hij tijdens onze Wildavond aanwezig is om meer te vertellen over Veluws wild en over het ontstaan van zijn film.

Reserveer een culinaire avond uit

Loopt het water u ook al in de mond? Reserveer dan snel uw plaatsen voor de Wildavond! Dit kan via het reserveringsformulier op onze website of door te bellen met 0577 – 46 17 59. Vanaf 18.00 uur start de inloop van deze avond; om 19.00 uur gaan we aan tafel. En kunt u niet wachten tot 12 oktober? Uiteraard bent u ook voor die tijd van harte welkom om te genieten van het lekkers op onze menukaart!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *