Wildavond 2017 groot succes!

Wat was het een heerlijke avond vol wildgerechten en gezelligheid! We zijn trots op de geslaagde Wildavond die op vrijdag 13 oktober 2017 werd georganiseerd bij ons restaurant.

Gang na gang een feestje…

De Wildavond bevatte maar liefst zes gangen met verrukkelijk wild. Van een amuse van gerookte eendenborst met sinaasappelsaus tot een wildstoofpotje met een dakje van bladerdeeg: De Bonte Koe liet haar gasten proeven van het vele lekkers dat wild te bieden heeft. Het geheel werd opgeluisterd door fraaie klanken uit de accordeon van Peter Bruys. Op enthousiaste wijze nam ‘TV’-boswachter Arjan Postma ons mee in de flora en fauna in Garderen. We bedanken in het bijzonder voor zijn mooie bijdrage aan de avond.

Wilt u nagenieten van de Wildavond? Klik mee door deze foto’s van de avond.

10 jaar Restaurant De Bonte Koe

Het was geweldig om ons 10-jarig jubileum middels deze Wildavond te vieren. We bedanken iedereen die aan de avond meewerkte en zijn beste beentje voorzette om er een succes van te maken! Ook u als gast danken we hartelijk voor uw bezoek aan ons restaurant – of het nu tijdens de Wildavond was of op een ander moment.

Met het verzetten van de klok komen de lange winteravonden dichterbij. Een uitgelezen kans om ’s avonds heerlijk de tijd te nemen voor een maaltijd in ons restaurant. U bent van harte welkom om de gerechten van onze Wildkaart (nogmaals) te proeven, evenals het andere lekkers dat we te bieden hebben. Op naar de volgende 10 jaar!